Després de donar fi a una etapa i conèixer els guanyadors de l’edició del Sona la Dipu d’enguany, el programa continua amb la promoció de les bandes participants a esta i altres edicions així com les que s’hagen inscrit al certamen sense resultar semifinalistes.

D’esta manera, el Sona la Dipu constata la seua renovació com a programa global de suport a les bandes emergents valencianes, mantenint accions de promoció al llarg de tot l’any. Així, a més de la recent confirmació de Dûrga, Frida, Indian Hawk, L’Emperador, Mireia Vilar i The Vibrowaves al festival Deleste, esta setmana formacions com Meridian Response, Lígula i The Saltitos actuaran al Granada Sound, concretament, el dissabte 23. Precisament, The Saltitos estaran a Alacant el dia previ, divendres 22, dins d’una jornada de concerts i activitats organitzada pel festival Fuzzville!!!, compartint cartell amb bandes com els nord-americans Supersuckers.

Abans, el públic valencià tindrà l’oportunitat de disfrutar de GEM, Odd Cherry Pie y The Seafood Special al She’s The Fest, un festival que pretén donar visibilitat al talent femení i on estan confirmades formacions com Hinds o Christina Rosenvinge.

Pel que fa a altres bandes participants al Sona la Dipu, la seua agenda continua molt activa: per una banda, Candela Roots actuaran divendres al Mikel Fest, dins de la programació de la Fira d’Onda, L’Emperador a la Fira B!, el mercat professional de música i arts escèniques de les Illes Balears, i Tardor, semifinalistes del Sona la Dipu al 2016, publiquen hui el seu nou disc, “Patraix”.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.