Tornen Acústics a la mar, el cicle que sorgeix arran de l’admiració que sentís un grup de emprenedors musicals valencians per la música en format acústic.

Malauradament, el concert acústic es veu en moltes ocasions como una simple reducció o adaptació de format per reduir costos, sense prestar-li l’atenció necessària i tampoc valorant la capacitat musical que té.

Des d’Acústics a la Mar treballen una acurada programació com un element comú molt clar : Ficar en valor el concert en acústic. Per això, els artistes i grups que formen part del seu cartell, comparteixen aquesta filosofia i creen shows ben treballats i desenvolupats. 

Els estils amb els que treballen difereixen, moguen-se en torn al pop, el indie i el rock, però amb un nexe en comú molt important, on prima la claredat de la veu junt a l’arrel més profunda dels instruments.

La programació d’Acústics a la Mar té una qualitat contrastada tant en els grups valencians como els de fora de la nostra comunitat, contant amb noms como The New Raemon, María Ruiz, Julio Bustamante, Luis Brea, Rupatrupa, Andreu Valor, Reina Roja, Mcenroe, Mireia Vives i Borja Penalba, La Mare, Sr. Chinarro, Don Joaquín…

En la música acústica juga un paper molt important el lloc on es realitzen els concerts, ja que es busca una localització especial amb característiques acústiques acords junt a un entorn agradable i càlid que ajude a trobar proximitat amb els artistes i aconseguir que el publico siga més partícip.

Per això, el lloc triat per a la realització del cicle és La Casa de la Mar, que es troba en el terme municipal d’Alboraia, a escassos metres de l’horta i de la Platja de la Patacona.

Amb la seua especial ambientació, les seues bones característiques tècniques, acústiques i els seus 1200m2 d’espai, és el lloc idoni per a la realització del nostre cicle.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.