Turisme és un EP amb quatre cançons plenes d’ironia, creuers i descapotables. Gravat amb Luís Martínez (La Habitación Roja, Sènior i el Cor Brutal) en Little Canyon Studios. Turisme és també un reflex del moment que vivim, una fotografia etnogràfica que recorda a un Martin Parr fet cançó, una anàlisi superficial només en el seu aspecte de la societat post-moderna: ciutats convertides en parcs temàtics que pengen el sold out, vides que semblen anuncis de la tele, la centralitat del jo o la calidesa de la quotidianitat quan tot està canviant.

Si no els coneixes, son Geografies.

No vol dir que siguem mars ni muntanyes. Molt menys nacions o ciutats. Som un grup de rock honest i espontani que canta en valencià. Portem dos anys i mig junts i ens ha donat temps de guanyar el Premi Ovidi Montllor de 2015 a millor maqueta , ser finalistes dels Ovidi Montllor de 2016 com a millor disc de rock i semifinalistes del concurs de bandes novelles Sona 9 de Tv3 i Enderrock, i també del Sona la Dipu.

Ens encanta tocar en directe i amb el disc anterior, «De creus endins» (2016), hem tingut el gust de fer-ho amb molts artistes que ens agraden en el Low Festival, Arenal Sound, Festival de les Arts, el MontgóRock, la Gran Fira de Juliol, EMAC, FIGA, Deleste Festival, Mercat de Música Viva de Vic…

Geografies som Albert Belda (bateria), Íñigo Soler (veu i guitarra) i Ramon Marrades (baix) i vos enviem un abraç i un agraïment per viatjar a Turisme!

 

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.