Junco y Mimbre: 

Junco y Mimbre, la super banda arribada des de Vic, va debutar al 2020 amb un primer LP molt sòlid, tan sòlid que costava creure que fos un debut. Un LP amb cançons fresques, directes, amb una força descomunal, fins i tot algunes amb mala llet i amb una producció impecable a càrrec de Núria Graham i Jordi Casadesús. Ara bé, la hiperactivitat dels Junco y Mimbre no coneix límits i ja estan llestos per a presentar-nos un nou EP que portarà per nom Or a la Llera. 

Or a la Llera ens introdueix de ple en la primavera. Amb unes melodies pop que enllacen un himne darrere l’altre, que t’obliguen a moure els peus i que t’hipnotitzen, aquestes quatre cançons que ara ens presenten Junco y Mimbre els situa (si és que no s’havien situat ja abans), en el focus de les grans promeses i de les bandes que ens donaran moltes alegries. 

Lazy Chai: 

Sí, però, Qui collons és LAZY CHAI? És un productor, compositor i intèrpret resident a València que destaca per la seua versatilitat i inquietud. Un esperit creatiu que transita i explora els diferents pals de la música actual barrejant-la sense complexos amb els clàssics dels 60s, 70s i 80s. 

28 de novembre 

Junco y Mimbre i Lazy Chai 

La Casa de la Mar 

12:00 

Accés gratuït fins a completar aforament 

Organitzat per Redacción Atómica 

Cartel por @mar_aka

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.