La Pèrgola de Cervezas Alhambra, cicle de concerts que se celebra els dissabtes al matí en La Marina de València, puja la seua aposta per a aquesta temporada reunint 17 potents formacions que actuaran en vuit sessions entre octubre i desembre de 2023.

Hinds, Rufus T. Firefly, Depresión Sonora, Syd Depalma, Bill Kirchen, Deaf Devils, Maika Makovski, Luis Carrillo, Josh Rouse, Ricardo Lezón, Helen Helen, Ángel Stanich, Por las Noches, Carlangas, Madbel, Dunaviva, Melenas i un grup sorpresa encara per revelar, formen el cartell d’aquest nou cicle de La Pèrgola de Cervezas Alhambra que arrancarà el dissabte 28 d’octubre.

Des de fa més de 5 anys, La Pèrgola de Cervezas Alhambra en La Marina de València reuneix, cada dissabte al matí, als amants de la música en directe en el front marítim de València. Un pla diürn diferent i per a tots els públics, que s’ha convertit en una de les propostes socials, culturals i d’oci més atractives de la ciutat.

El projecte, dirigit i promogut per La Marina de València, i desenvolupat des de l’inici per Agència Districte, torna a comptar en aquesta edició amb la participació d’alguns dels promotors i col·lectius locals més inquiets vinculats a la música com a Discos Oldies, Tranquilo Música, Sena Productions, El Mico Producciones, Andsons Producciones, Redacción Atómica o Fira Trovam.

Les portes de cada esdeveniment obriran d’11.30 a 14.30 hores. Les entrades per als concerts ja estan a la venda en enterticket.es a un preu de 5 euros + despeses de gestió. Menors de 18 anys 3 euros i menors de 3 anys gratis.

La diversitat d’estils musicals és un dels majors atractius d’aquesta cita musical i s’ha convertit amb el pas del temps en marca de la casa. En aquesta temporada, cada sessió compta amb, almenys, dues actuacions d’artistes acuradament seleccionats per a oferir una àmplia panoràmica de formacions internacionals, nacionals i locals.

La pèrgola modernista de la dàrsena històrica de València serà de nou el millor escenari per a gaudir d’un cicle selecte, eclèctic i amb personalitat en el qual conviuen pop, rock, electrònica, hip hop, entre altres. Una experiència musical per a gaudir sense pressa i amb els cinc sentits, sempre amb responsabilitat, fent de cada concert una vivència singular i irrepetible.

PROGRAMACIÓ

OCTOBRE
Dissabte 28
RUFUS T. FIREFLY + HINDS
Festa Trovam

NOVEMBRE
Dissabte 4
DEPRESIÓN SONORA + SYD DEPALMA
Festa Discos Oldies

Dissabte 18
BILL KIRCHEN + DEAF DEVILS + HELEN HELEN
Festa 16 Toneladas

Dissabte 25
MAIKA MAKOVSKI + LUIS CARRILLO
Festa Redacción Atómica

DESEMBRE
Dissabte 2
JOSH ROUSE + RICARDO LEZÓN
Festa Tranquilo Música

Dissabte 9
ÁNGEL STANICH + POR LAS NOCHES
Festa Love to Rock

Dissabte 16
CARLANGAS + MADBEL
Festa AndSons

Dissabte 23
GRUPO SORPRESA + DUNAVIVA + MELENAS
Festa de Nadal

Entrades: Enterticket.com
Dissabtes de 11:30 h. a 14:30 h.

En portada Maika Makovski.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.