Del 19 al 28 de novembre es durà a terme la 5ª edició del del festival de cinema Inquiet de Picassent. Casa de Cultura de Picassent, la seu de SGAE a València i la Universitat de València seràn els llocs on es podrà gaudir de les películes.

L’Inquiet és un projecte de la Fàbrica de la Llum, una associació cultural que té com a propòsit crear i difondre el cinema en valencià. L’objectiu d’aquest festival és, per tant, aglutinar els millors audiovisuals en la nostra llengua i convertir-se en una plataforma fonamental de la nostra cultura.

Ací pots trobar tota la informació:
www.inquiet.org

VIDEOCLIPS I CONCERTS
La música també té una participació, per quart any consecutiu, en el festival de cinema Inquiet. Una vegada més es pot gaudir dels millors videoclips realitzats en la nostra llengua a la Sala Mirror. Una festa especial que servirà per obrir boca d’allò que serà el festival durant els següents dies.

La Sala Mirror rebrà el dijous 19, des de les 21h, la millor música en valencià, amb l’actuació en directe d’Obrint Pas (en acústic) i d’Orxata Sound System.

Per tan sols 5 euros d’entrada en taquilla, amb entrada de 3 euros anticipada o amb carnet universitari pots entrar al acte. Les entraes en la Casa de Cultura de Picassent, Casa Jove La Torta i Ca Revolta.

+ Els seleccionats en la secció de clips són:

A mans besades
VerdCel
Direcció: Octavi Macià i Daniel Olmo

Alea Jacta Est
Gàtaca
Direcció: Pol Fuentes

Aquelles temptacions
La Sentina
Direcció: Carlos Font

Autocompassió moderna
Rosa Luxemburg

El bosc
Ix!
Direcció: Pol Ponsarnau

Eufòria
Mazoni
Direcció: Pol Ponsarnau

La vida
Guillamino
Direcció: Pol Ponsarnau

Obri la llauna
Aspencat

Personatges
Clara Andrés
Direcció: Teresa Pérez i Paula Pérez

Rap & Soda a mitjanit
Rapsodes
Direcció: Tubal Perales

Se’n fuig
Carles Enguix
José Rodríguez I Lluís Enguix

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.