L’artista valenciana Sandra Monfort és sinònim de tradició, de folk i de recerca, però també d’avantguarda i d’experimentació. A «Niño Reptil Ángel», el seu àlbum de debut, travessava la tradició des de la carícia de l’electrònica i de la poesia. Ara ens presenta «La Mona», un segon disc on ofereix una evolució sonora rotunda que reafirma la seva capacitat de transformació i on demostra que a aquestes alçades, és difícil trobar a una artista tan completa com ella. A «La Mona«, Sandra Monfort fa una exploració del terreny on convergeix la música folk i el pop dels 80.

Si amb “Pasodoble Maria”, el primer single d’avançament d’aquest nou disc, sorprenia per la seva originalitat i caràcter trencador, amb “Pecat Mortal” Sandra Monfort ens mostra la seva faceta més actual, sempre acompanyada del seu tarannà únic. “Pecat Mortal” convida al ball lent i a la sensualitat més juganera. 

Sandra Monfort canta en la seva llengua materna des d’un to tan quotidià i real que ens fa impossible no situar-nos en un espai carregat de vida i col·lectivitat dels pobles valencians, els seus carrers, les seves festes, els seus desitjos, els seus laments…”Pasodoble Maria” i “Pecat Mortal” formen part de”La Mona”, el nou disc de Sandra Monfort que sortirà el pròxim 27 d’octubre. 

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.