Com ja va fer en la seua passada i renovada edició, el Sona la Dipu torna a presentar el seu jurat per al programa del 2018 i de nou, reforça la presència de professionals musicals femenines, en la seua fort aposta per la igualtat.

En esta nova edició, apareixen com a jurat titular femení María Carbonell, Amalia Garrigós i Marta Moreira, les tres amb una elevada projecció i trajectòria dins del sector musical. María és redactora i fotògrafa a Alquimia Sonora i col·laboradora a diverses publicacions. També és directora de la promotora valenciana PitaSound Prom, en actiu des de fa cinc anys. Amalia és llicenciada en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona i actualment dirigeix i presenta el programa radiofònic, Territori Sonor (À Punt) : l’aparador de l’escena musical valenciana. Per la seua banda Marta és periodista freelance i escriu a mitjans com ABC, Valencia Plaza o Esquire. També gestiona les relacions amb mitjans de diferents bandes de pop, rock, punk i música electrònica.

També es confirma la presència com a jurat titular de Quique Medina -també va estar a l’edició del 2017- que porta més de 15 anys agitant la ciutat de València, fent-la vibrar amb la música. Actualment és programador cultural a La Marina de València i a més, co-director del Deleste Festival. Amb ell, estarà Kiko Tur, cantant del grup Aspencat amb més de 12 anys de trajectòria 5 discs i més de 600 concerts als escenaris dels festivals més importants de l’àmbit lingüístic i de l’Estat.

Pel que fa al jurat suplent, el programa d’enguany inclou una important novetat: esta vegada, no serà una única persona, sinó dos i seran Laura Albert, tècnica de so, productora musical i punxa-discos i David Ferri, tècnic de so i manager de La Raíz.

Amb estos set i nous noms, el Sona la Dipu continua treballant en la millora i professionalització del programa, a més de confirmar la seua fermesa i aposta per la igualtat.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.