Aquest juliol se celebrarà la V edició del Pop al Carrer. Un festival entusiasta que s’alimenta de la música popular contemporània feta a la vora de la mediterrània.

Així les coses, el Cinqué Pop al Carrer tindrà lloc com els darrers anys a la plaça dels Tarongers de la platja de Tavernes de la Valldigna, el divendres 17 de juliol a partir de les 20.32 hores i entrada lliure.

També es comptarà amb les vídeoprojeccions de Zalom (Daniel Olmo de VerdCel), l’ambientació musical de la Xaranga Cosmocòmica i la participació especial d’Empar Talens, com a presentadora del festival.

Tot açò amb el patrocini de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna i la Mancomunitat de la Valldigna, així com el suport d’un bon grapat de comerços i empreses de Tavernes de la Valldigna.

MÚSICA
En primer lloc actuarà el cantautor-actor-i-poeta de Benifairó de la Valldigna, Xavier Mo que es presentarà amb una renovada formació de trio per assaborir un repertori basat en el seu treball, Pròxim; una obligada compilació dels temes que l’han acompanyat durant els primers 10 anys de carrera musical.

A continuació, Gent del desert presentaran el seu segon treball discogràfic, Molles, des de la Vall d’Albaida. Aquest és un projecte musical que naix arran de la tertúlia literària, El Desert de la Paraula, i que combina declamacions poètiques amb una varietat de ritmes i estils, alguns d’ells autòctons, executats amb una solvència instrumental gens habitual.

De ses illes són Oliva trencada, la nova sensació de la música mallorquina (així ho ha manifestat Joan M. Oliver, líder dels omnipresents Antònia Font), i seran els tercers a xafar l’escenari del Pop al Carrer. Vindran a presentar el seu segon àlbum, Lluneta del Pagès, on musiquen poemes de Ma Antònia Salvà, en commemoració del 50 aniversari de la seua mort.

LA TRACA FINAL
Tancaran el fesitval la banda local Amanida Peiot, els quals presentaran oficialment el seu primer treball, Amanida Peiot #1, amb una formació de 7 músics -secció de vents, acordió i percussions incloses-, disposada a fer ballar els assistents, i amb una posada en escena ben teatral.

HOMENATGE A LA CANÇÓ
Enguany es compleixen cinquanta anys des què un jove socarrat publicara una cançó, Al vent, que simbolitzà l’inici d’un nou moviment: la Nova Cançó. És per això que volem retre un petit homenatge a tots aquests músics i cantants que han viscut i viuen de la cançó com a principal objecte de treball i creació artística. Així hem demanat a tres cantautors de la terra, de tres generacions distintes, que interpreten un parell de cançons d’altres col·legues que els hagen inspirat durant aquest temps, i una versió a veu i guitarra d’algun tema seu: l’homenatge també es per a ells, els actuals valedors de la Cançó. Els artistes en qüestió són Remigi Palmero, Òscar Briz i VerdCel.

AMB L´ENTRADA LLIURE: SERVEI DE BARRA, ENTREPANS I VENDA DE CDS.

Más info:
www.myspace.com/lacasacalba

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.