«Ona electromagnètica» és el segon single amb què l’artista presenta el seu pròxim àlbum d’estudi que es publicarà a finals de novembre amb Primavera d’Hivern. Podem estimar a través de missatges de WhatsApp i històries efímeres d’Instagram? Per què la gent fa un espectacle de les seues relacions en línia? Les persones felices no necessiten anunciar una vegada i una altra que ho són. O si?

 

Gem ens convida a aturar-nos una estona mentre regna el “fast food” musical en una societat de consum ràpid. Amb la tecnologia com mètode (in)eficaç de resolució de problemes, encara no coneixem la tècnica per detindre el temps. Ni tan sols per fer que les hores passen més ràpides o més lentes. Tot és fugaç, potser com nosaltres, així que sols ens queda fer que siga breu però intens.

El tema ha sigut nominat als Premis Carles Santos de la Música Valenciana, organitzats per l’Institut Valencià de Cultura, a la categoria de millor cançó

Han passat més de dos anys des que la cantant valenciana Gem publiqués el seu primer àlbum “Dent de lleó”, i durant aquest temps l’artista ha crescut i madurat musicalment presentant un nou treball resultat de tot aquest procés.

La cançó Ona electromagnètica ve acompanyada per un videoclip dirigit per Àlex Blat, produït per Cesc Domenech i protagonitzat per Gem i Sara Vallés.

La mirada crítica / la que ens observa des de lluny / la vigilant / la que no es pot veure / la que amaga secrets / la que t’abraça /la que riu / la que guardes més a dins.

“Satèl·lits” és una mirada crítica i alhora positiva d’una societat que orbita al voltant de la tecnologia en un temps on tot és passatger. Deu cançons que plantegen una crítica social de vegades dura, altra positiva i irònica, sense deixar de costat la igualtat i la lluita per la diversitat.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.