Un any més, i ja en van 25, la Nit de Rock d’Albalat dels Sorells s’omplirà de gent per a gaudir com sempre un Festival de Música divers, independent i compromès. La cita és el proper dissabte 15 de setembre a partir de les 18h i serà una gran festa de música, ball, cants, i també de conscienciació i reivindicació.

La Nit de Rock d’Albalat és un Festival de Música que es realitza a la localitat des de 1994. Es tracta, per tant, del festival degà en terres valencianes, que amb 25 edicions és el que més anys porta acostant la música en directe al públic valencià.

Amb el seu caràcter reivindicatiu, popular, plurimusical i sobretot festiu, la Nit de Rock porta molts anys oferint un gran festival amb ampla diversitat d’estils musicals. I a més amb la seua filosofia d’entrada lliure perquè no s’ho perda ningú. Un Festival reivindicatiu, fidel al seu estil, que sempre ha apostat pels fantàstics grups valencians que tenim, per la defensa de l’Horta de València i la defensa dels nostres drets col·lectius.

Ha tingut sempre en l’autofinançament i l’autogestió la seua manera de funcionar, encara que per a esta edició han pogut comptar amb més ajuda municipal donat que l’ocasió ho mereixia.

Per la llibertat d’expressió sempre!!

El lema d’aquest any és: Per la llibertat d’expressió sempre!! Tombem la Llei Mordasa!!

Com és habitual cada any la Nit de Rock té un to crític amb el que està passant en la societat i dirigeix el focus a un tema d’actualitat. En aquest cas cap a la “Llei Mordasa” i l’assalt als nostres drets com a ciutadans que tant va costar d’aconseguir. A més d’oferir un espai de gaudiment i molta música, la Nit de Rock sempre tracta d’aportar la seua en la lluita social, tan necessària en estos moments.

Cartell de grups

Aquest any el Col·lectiu Jove d’Albalat, motor d’aquest Festival, ha apostat per un cartell de grups molt ambiciós, com sempre format per grups de la resta de l’estat però principalment per bandes de la nostra terra i que canten en la nostra llengua, un dels principals propòsits del nostre treball: poder donar un gran altaveu a la genial música que es fa ací.

Els grups que hi actuaran a partir de les 19h són:

MAMÁ LADILLA

LA FÚMIGA

MALOS VICIOS

RÀDIO RUDE

NOVUS ORDO

CHARLY EFE

MALDATS

DIÀSPORA

NÀNETS

A més a més, per a celebrar com toca estos 25 anys d’existència, el Col·letiu Jove ha organitzat un munt d’activitats paral·leles per a grans i pels més menuts. Es realitzaran el mateix dissabte dia 15 de setembre pel matí en el propi recinte del Parc de Cantavella, i comptarem amb la banda Pool Jazz i el seu fantàstic espectacle “Mini Jam”, un concert didàctic per a xiquetes i xiquets on aprenen què és la música mentres es diverteixen. També tindrem jocs infantils gegants, castells inflables i sobretot molta música per a que els més menuts s’ho passen d’allò més bé!

Ja per la vesprada i abans dels concerts hi haurà una Gran Partida de Pilota Valenciana entre el Club de Pilota Balatans i el Club de Pilota de Godella, i un Torneig de cartes del joc “La Fallera Calavera”, un joc valencià molt divertit i al que es pot apuntar qui vulga contactant pel Facebook de la Nit de Rock.

També podrem gaudir al llarg de la jornada de mercat d’artesania, paradetes, merchandising, etc. a més d’espectaculars Food Trucks per a menjar alguna cosa i recarregar forces.

El Col·lectiu Jove d’Albalat ha posat en marxa una recaptació de fons mitjançant la plataforma Verkami. D’aquesta manera i amb el suport de la gent es podrà oferir un millor festival amb millors bandes, millor equip de so i millors serveis per a totes i tots. Aquest és l’enllaç per a fer les aportacions:

http://www.verkami.com/locale/ca/projects/15535

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.