L’ÚLTIM EUROPEU

El grup valencià presenta a València, en format elèctric, el seu primer disc «Naus espacials i altres objectes per identificar». Un llarg Autoeditat (2019), gravat i produït per Uve Martínez (Epsilide Studios), i masteritzat per Víctor García (Ultramarinos Mastering).

L’Últim Europeu va ser gestat a ciutats màgiques de l’est europeu, com són Varsòvia (Polònia) i České Budějovice (República Txeca), acabant la seua maduració a les ciutats de Barcelona i València. Així naix el nou projecte dels cosins Lacasa.

Inmersos en la búsqueda de sons i melodies ocultes, van fer detonar les seues aventures musicals des d’un xicotet poble de la Ribera Alta del Xúquer. A més, l’inspiració de la natura, el viatjar, l’experimentar i el viure, s’han vist reflexats finalment en aquest ambiciós projecte.

Un projecte sonor que ofereix la possibilitat de transportar-se, a bord d’una nau espacial, cap a una galàxia de vivències i aventures, narrades per aquestos dos joves valencians, mitjançant un combustible refinat per sons pop.

 

JOE PASK

Joe Pask, nascut a Alcoi; és un cantautor de música americana que en tres anys ha publicat dos EPs (Hang it, i A la deriva) i un LP (Salt) el qual va guanyar el premi Ovidi Montllor a millor disc de rock 2018.

Durant aquestos anys Joe Pask ha navegat des del folk més Dylanita fins al powerpop més noranter, però sempre sense eixir-se del ample riu que és la música americana; i ha aconseguit fer-se un lloc a l’escena valenciana.

En mig de la gira de Salt, Joe Pask ens oferirà un repertori cru, sincer, i sense edulcorar en excés, com el seu so.

Posaran fi a la festa, OBLEAS DJ‘S & FRIENDS, fent-nos ballar i disfrutar a tothom!

Sala Wah Wah

Carrer de Campoamor, 52, València

Apertura de portes: 22:30h

Entrades desde 7 Euros:

https://movingtickets.com/detalle/Entradas-LUltim-Europeu-presenta-disco-en-Valencia/

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.