La minigira de traca consta de dos concerts: El del divendres 10/03 a les 19:00h en el Casal Jove de Port de Sagunt (entrada debades) i el del dissabte 11/03 a les 19:00h en l’Espai Octubre Concerts (Centre Octubre de Cultura Contemporània) de València (entrades disponibles en Notikumi).

Els mallorquins Lost Fills presenten per primera vegada en el «continent» el seu últim disc «Hipercentro» (Titola records, 2016). La banda formada per Pep Toni Ferrer (Oliva Trencada, Zulú Zulú,…), Joan Cabot (Forces Elèstriques d’Andorra) i Jorra Santiago (Jorra i Gomorra) va ser visionària en l’ascensió al poder de l’inefable nou president nordamericà, tal i com podem comprovar si escoltem «Ave titola», avançament d'»Hipercentro» publicat poc temps abans de les últimes eleccions nordamericanes que han coronat el Trump com a nou emperador.

Acompanyant-los podrem vore i escoltar Mox, el grup de Puçol (l’Horta) que amb el seu últim disc «Tuactes i rebomboris» (Mésdemil, 2015) va aconseguir els premis Ovidi Montllor a millor disc de rock i a millor cançó («Si el poguera partir, cant de batre; feat. Pep Gimero «Botifarra»).

Ambdós concerts gràcies al Servei d’Informació i Dinamització jovenil de l’Ajuntament de Sagunt i a Mésdemil, Bureo Metrònom i PLay Producciones.

cartel mox

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.