ÒRBITES: 

Amistat, participació i col·laboració, tot són conceptes que es poden tastar en el nou EP d’Òrbites, Celobert. El grup de música allibera un treball molt més cuidat i emocional que l’anterior, que simbolitza la consolidació del seu projecte. Celobert arriba també amb el videolyric de ‘El país dels besos perduts’, una cançó molt especial amb la lletra de l’escriptor valencià Joanjo Garcia. “Aquesta cançó és un projecte de cinc persones i un escriptor valencià”, asseguren des d’Òrbites. 

El nou treball d’Òrbites conté cinc cançons amb un so intens i viu, que reflecteix el moment de canvis i noves experiències que travessen els membres de la banda. Així doncs, Celobert s’ha deixat mimar per Tono Hurtado, qui ha gravat i produït l’EP als estudis Malamute. Un EP amb essència d’indie, indie rock i pop. 

Íñigo Soler al teclat; Antoni Montagudo com a veu i guitarra; Albert Belda a la bateria; Santi Ciges com a guitarra solista i Jaume Planells al baix es pronuncien sobre els seus sentiments amb la cançó:  “Creiem que això fa diferent aquesta cançó de la resta i, per tant, especial”, opinen des d’Òrbites. 

PATRICIA ATZUR: 

Patricia Atzur és una cantautora i guitarrista de Barcelona on acaba de tornar forçada per la pandèmia després d’haver passat els darrers 7 anys de la seva vida vivint a Londres. És precisament a Anglaterra on l’artista ha desenvolupat i perfeccionat el seu estil musical, després de formar-se en composició i songwritting i ha enriquit el seu folk oníric amb centelleigs d’artistes anglesos com Nick Drake o John Martyn.

Les cançons del seu EP de debut, Seasons, ja han portat Patricia a guanyar el premi del jurat especialitzat en el concurs de cantautors Portautors. I aquest estiu la veurem a diversos escenaris com al Festival Accents, a Altacústic, oa Santa Tecla. Sens dubte, un bon presagi del que ha de venir.

PAELLA ATÓMICA: 

ÒRBITES I 

PATRICIA ATZUR 

14 de novembre 

Òrbites i Patricia Atzur 

La Casa de la Mar 

12:00 

Accés gratuït fins a completar aforament 

Organitzat per Redacción Atómica 

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.