La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música, Gloria Tello, el director del Palau, Vicent Ros i els coordinadors, Manolo Tarancón i Amadeu Sanchis, presenten la segona edició del cicle «Emergents al Palau«, que es desenvoluparà des del 10 de febrer fins al mes de juny de 2019 i, que forma part del projecte de “Palau Obert” que comprén «Jazz a Poqueta Nit», «Rock, pop…, al Palau» i “Palau Electrònic”.

Es tracta d’un cicle que dóna l’oportunitat a bandes, solistes i grups valencians d’estils molt diferents que estan fora dels circuits comercials, per a expressar-se artísticament al Palau de la Música. Es manté la condició que almenys la mitat dels inscrits han d’acreditar el seu empadronament a la ciutat de València o en la seua àrea metropolitana. No podran inscriure’s aquells grups o artistes que hagen editat quatre o més discos o que tinguen contracte professional en vigor.

El calendari de cara a les inscripcions, selecció i publicació dels seleccionats serà el següent:

1. Apertura d’inscripció dels grups: dissabte 12 gener.

2. tancament de sol·licituds d’inscripció: dissabte 19 gener a les 22.00h.

3. Enviament al comité de selecció: 20 de gener.

4. Reunions del Comité de selecció: 21 al  24 de gener.

5. Anunci grups triats: 25 de gener.

6. Sorteig: 28 de gener.

7. Primer concert: 10 de febrer.

La inscripció es realitzarà a través de la secció “Inscripció”, integrada dins de la pàgina web oficial del cicle: emergentsalpalau.es , on també es podrà accedir a les bases i a tota la informació del cicle.

El cicle consta d’un total de 8 concerts, amb l’actuació de dos grups en cada un d’ells i amb un preu de només 7 €. Els estils als quals poden optar són Pop, Folk- Blues- Rhythtmn&Blues- Soul, Jazz- Fusió- Mestissatge, Música d’autor, Rock, Indie- Alternativa- Electrònica i Surf- Garatge-Punk.

Prèviament hi haurà una selecció dels grups inscrits per a triar els 16 que hi participaran, el comité del qual estarà format per les i els periodistes especialitzats: Irene Herreras (integrant de l’equip del programa Territori sonor i col·laboradora de Beat València), Mireia Pérez (presentadora del programa musical de À Punt, L’Estudi, actriu i integrant del grup Sokolov), María Carbonell (redactora i fotògrafa en Alquimia Sonora, col·laboradora de Los Ojos de Hipatia, Buen Salvaje i el Asombrario i directora de la promotora Pita Sound Prom, Mariano López (periodista musical, escriptor i integrant de Territori Sonor, Javier Pérez (periodista musical i responsable en Ràdio Klara del programa Club de amigos del crimen) i Raúl Tamarit (col·laborador habitual en NEO (Levante – EMV), Zona LP (Las Provincias), On the rocks, Ruta 66, Efe Eme, Beat Valencia i labors de composició de Los Radiadores.

Com en l’edició passada en la qual va actuar Nacho Vegas, hi haurà un concert molt potent de cloenda.

Abans de començar els concerts el públic podrà assistir a la xarrada “Problemes i reptes en la projecció dels grups i solistes valencians a nivell de l’Estat”, que serà moderat per Juan Vitoria i que tindrà lloc a la Sala Martín y Soler del Palau de la Música en un dia a determinar.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.