Pale Moon: 

Pale Moon és el projecte conjunt de l’Árni i la Nata, que passen tres anys a Islàndia desenvolupant el seu so i component més de 100 cançons plegats, fins que decideixen traslladar-se amb tot el seu estudi a Barcelona, ​​la ciutat on es van conèixer per primera vegada el 2013. Després de publicar diversos singles i acumular més de mig milió de reproduccions a YouTube, i d’haver passat per festivals tant prestigiosos com l’Iceland Airwaves i el MMVV, a l’hivern de 2022 arribarà el seu primer disc: Lemon Street.

Árni Guðjónsson és un músic islandès, educat per ser un pianista clàssic però que la seva vida dóna un gir radical al formar part del grup «Of Monsters And Men», amb el que obté un èxit internacional aclaparador tocant l’acordió i els teclats en el seu aclamat primer disc «My Head Is An Animal», amb el qual aconsegueix discos d’or i de platí en diversos països d’Europa i als Estats Units.

Natalia Sushchenko neix a la part siberiana de Rússia i es muda a Barcelona per rebre formació en la indústria de la moda. Ella sempre ha estat interessada per l’art, el disseny i la poesia, i ha estat precisament la unió amb Árni, la que ha desencadenat que les seves poesies esdevinguin meravelloses melodies, que es claven nota a nota al pit com espases.

Novembre Elèctric: 

Novembre Elèctric torna amb ‘Boira’, el segon avançament del seu nou àlbum. Una oda a les persones sensibles. A eixa xica que, encara que tracte de disfressar el que sent, no pot evitar viure la vida amb les emocions a flor de pell. A eixa persona que no és conscient de la seua bellesa, i això la fa ser més bonica encara. Que s’il·lusiona amb les xicotetes coses de la vida, com fan els xiquets. Que pareix fràgil però en realitat és més forta del que creu. ‘Boira’ és una cançó sense metàfores ni recursos poètics, i sense grans ostentacions musicals. Tot per intentar transmetre de la manera més senzilla lo inspiradora i meravellosa que pot arribar a ser eixa persona que sent i viu amb els cinc sentits. 

Novembre Elèctric és un dels grups de pop-rock més guardonats i amb més acceptació per part de la crítica en l’escena musical valenciana. Els seus anteriors treballs, ‘Quart Minvant’ (2018) i ‘Intacte’ (2014) van aconseguir dos premis Ovidi Montllor (Millor disc de pop per partida doble) i dos premis Carles Santos de la Música Valenciana (Millor disc de pop i Millor disseny). 

3 d’Octubre 

Pale Moon I Novembre Elèctric

La Casa de la Mar 

12:00 

Accés gratuït fins a completar aforament 

Organitzat per Redacción Atómica 

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.