El Palau de la Música de València acollirà el pròxim dissabte, 27 d’octubre, l’actuació de Sidonie. El trio format per Marc Ros (veu, guitarra i baix), Jesús Senra (veus, baix i guitarres) i Axel Pi (bateria i percussions) aprofitarà la seua visita a la capital del Túria per a festejar els seus vint anys de trajectòria musical. La mateixa banda ha destacat la importància de València en la seua carrera i ha agraït l’oportunitat de tocar en un escenari com la Sala Iturbi del Palau de la Música. L’actuació forma part del cicle Rock, pop…, al Palau que l’auditori valencià va posar en marxa l’any passat per a obrir-se a altres públics i estils musicals.

Sidonie va debutar discogràficament en l’any 2000 amb el single Dragonfly (Bip Bip Records) quan ja portaven uns quants assajos i concerts a l’esquena. Aquelles primeres cançons (“All Is Cool in the Evening”, “Sidonie Goes to London” o la versió de “Beautiful Stranger” de Madonna) estaven marcades pel so dels seixanta, amb efluvis psicodèlics i les melodies del sitar. El mateix segell barcelonés creat per Albert Gil (Brighton 64) va editar el primer àlbum del grup (Sidonie, 2001) i diversos singles i EPs.

L’atractiva i enganxosa proposta de la banda va cridar l’atenció de Sony Music, discogràfica que ha publicat totes les referències de Sidonie des del 2003. La primera d’elles va ser Shell Kids, on destacaven temes com “On the Sofa”, “Bla, Bla, Bla” o “Standing Together”. Poc després, el trio va adoptar el castellà com a llengua per a la composició, com ja havien fet esporàdicament en anys anteriors. Així, en 2005 ve veure la llum Fascinado, marcat per la tornada del tema homònim.

Àlbums com Costa Azul (2007), El incendio (2009), El fluido García(2011), Sierra y Canadá (2014) i El peor grupo del mundo (2016) i cançons com “Nuestro baile del viernes”, “Por ti”, “El bosque”, “Un día de mierda” i “Carreteras infinitas” han matingut Sidonie al capdavant del pop-rock estatal. El seu últim llançament és el single “Maravilloso”, il·lustrat amb un vídeo vital i colorista rodat a Barcelona.

Les localitats per al concert de Sidonie en el Palau de la Música de València del pròxim dissabte, 27 d’octubre, es poden adquirir per Internet mitjançant la pàgina de l’auditori (https://www.palauvalencia.com/evento/sidonie/) des de 20€ (més despeses de gestió). Les entrades també estan disponibles en les taquilles del recinte.

 

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.