Tardor va iniciar la gira de presentació del seu tercer disc ‘Patraix‘ al Palau de la música de València, al setembre de 2017. Durant el 2018 ha realitzat més de 30 actuacions, sent una de les bandes valencianes més actives.

Ara, al 2019, arriba el ‘Poder per als barris tour’, la nova gira de Tardor amb la que la banda de València pretenen tancar la magnífica etapa que ha significat ‘Patraix’. Este any, el grup vol aprofitar per portar la sonoritat i la filosofia de ‘Patraix’ a escenaris nous, amb un repertori més complet i consolidat, incorporant cançons dels seus anteriors treballs i amb algunes novetats que presentaran a la primavera.

En esta ocasió, Tardor torna a l’escenari on va començar tot, torna al Palau de la música per fer l’últim concert en sala del seu disc ‘Patraix’, a la ciutat que el va vore néixer, a València. El quintet durà a terme un repertori especial i diferent, amb diferents sorpreses. En concret huit: damunt de l’escenari Tardor comptarà amb el talent de Samuel Reina, Antonio Requena de L’emperador, May May Ibáñez de Badlands, Javi Ivànyez, Sierra Leona, Eneas Ribelles de L’Home Brut, Novembre Elèctric i GEM. Els quals donaran vida a algunes de les cançons que la banda valenciana interpretarà en esta nit que es preveu màgica.

En este concert vindran acompanyats d’una de les bandes més emblemàtiques del pop valencià com es Novembre Elèctric. Una de les revelacions de 2018 amb la publicació del seu segon disc ‘Quart Minvant’, considerat Millor Disc Pop i Millor Disseny als premis Carles Santos de la Música Valenciana i millor Disc Pop als Ovidi Montllor, organitzats pel COM. 

Entrades anticipades ací: http://bit.ly/2GKcacZ

 

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.