Han sigut mesos intensos de Tardor a l’estudi per a donar per fi a conéixer el seu tercer àlbum, l’esperat Patraix, a la venda des de hui a la web del grup (www.tardorvlc.com) i disponible també en Spotify, iTunes i altres plataformes digitals.

Tres anys després del llançament d’Una ciutat invisible, la banda valenciana presenta onze noves cançons que marquen també un punt d’inflexió i Patraix és el nom del barri de València que la formació ha triat com a títol i com a estrela polar en este nou rumb. Patraix és un indret de la ciutat que guarda el secret de la vida pausada i agradable, on el temps avança a una altra velocitat, on la gent sembla tindre un vincle fort amb els seus carrers. Estes claus es filtren en un disc amb lletres més concretes i assertives que en anteriors treballs. Al mateix temps, Tardor ha abaixat el volum de les guitarres per instal·lar-se en un univers pop ric en matisos.

El grup ja ha mostrat algunes dosis de les seues intencions en els avançaments La llum incondicional o Nevar a València, cançons que, juntament amb Vull que comprem una casa o la mateixa Patraix suposen un canvi de paradigma sonor i narratiu. Per al grup, Patraix significa redescobrir el bressol, trobar els significats més profunds en les coses més properes. És, per tant, un homenatge a València.

Hacer Comentario

Su dirección de correo electrónico no será publicada.